Op jouw PC zijn alle vingerwijzingen die je nodig hebtWas bezig met wissen van bestanden.

En zag…..Een aantal vreemde tekens ontstonden door het tikken op het toetsenbord.

Geen substantie voor deze "tekens" die gewoon verschijnen in een bepaalde reeks.

De reeks geeft uiting aan de betekenis, zoals de "bedrading" van een "ik"  het besef van een op zichzelf staand wezen geeft.

De "reeks" wordt duizenden mijlen ver weg gestuurd, door middel van draadloze technologie, waar satellieten aan te pas komen.

En doet golven ontstaan in het denken van de ontvanger, of in zijn hart of in zijn kont (waar dan ook).Wat er echter gebeurt is,dat er meer tekens verschijnen op een ander PC scherm, die ook geen enkele substantie bezitten.Dus er is niets van enige substantie, dat verzonden werd van PC naar PC.

Er vond geen enkele beweging plaats.En dan dirigeert de "delete"-knop deze "reeks" naar de prullenbak, waarna door middel van weer een tik op het toetsenbord om de prullenbak te legen, …… een knerpend geluid te horen is.Daar tussenin,…. een hele wereld van ontzag, van dankbaarheid, van woede, van irritatie, van spirituele knoppen die ingedrukt worden, van opspringen om persoonlijke realisaties te verdedigen, ervaringen, verdedigen van persoonlijke opvattingen over geschriften, verdedigen van de eigen favoriete Guru, etc. etc. …. Een hele wereld van verbanden wordt er geschapen,…. uit deze roerloosheid van onwezenlijke "kronkelige tekens" op PC schermen.Wat gebeurt er in de zogenaamde non-cyber "werkelijke" wereld?Hetzelfde circus.Zonder enig stof te in beweging te brengen, maar

Geen enkele steen op de andere latend,

Veegt de bamboe schaduw met veel vertoon het plein.

Terwijl er geen stofje beweegt.

 

 

Afdelingen

Vertalingen